Konotop.Maximale temperatuur van de gesmolten transformatorDe belangrijkste kenmerken en toepassings

  • vrijgavetijd:2022-06-08 22:37:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:573
  • Korte omschrijving:

    Konotop.,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensi

Artikel inhoud

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Konotop.Hoeveel kost een boxtransformator?, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Konotop.Juist, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator,Konotop.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformator,Konotop.Amorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

TeprechtFabrikant van transformatoren

Wat is de belangrijke rol van de transformator

transformator met olieonderdompeling


Konotop.Maximale temperatuur van de gesmolten transformatorDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden van



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Welkom gesprekkenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

In het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Geluid bij faseuitval


Konotop.Maximale temperatuur van de gesmolten transformatorDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden van



Fabriek voor elektrische transformatoren

Ministerie van Financiën*Idquo; YN, D *rdquo;, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Konotop.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Konotop.Overige productinformatie
  • Sesto San GiovanniInstappende as bewegende hydraulische drukWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten

    Sesto San GiovanniInstappende as bewegende hydraulische drukWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten

  • Perugia.kgmHydraulisch mobiel type instapkasOnderzoek naar de neiging tot falen

    Perugia.kgmHydraulisch mobiel type instapkasOnderzoek naar de neiging tot falen

  • Zhuozhou.Groot vast hefplatformHoe de roest te verhelpen?

    Zhuozhou.Groot vast hefplatformHoe de roest te verhelpen?

  • Gra.Huishoudelijke liftDe nieuwe marktprijs van het apparaat

    Gra.Huishoudelijke liftDe nieuwe marktprijs van het apparaat

  • Matsuyama.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de basisvoorwaarden

    Matsuyama.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de basisvoorwaarden

  • Oberhausen.Achter hydraulisch hefplatformSlecht koelend effect

    Oberhausen.Achter hydraulisch hefplatformSlecht koelend effect

  • Luchthaven DublinHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringIntroductie van prestatiekenmerken

    Luchthaven DublinHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringIntroductie van prestatiekenmerken

  • Luchthaven DublinHydraulische schaarvorkheftafelTwee problemen met opbeuren

    Luchthaven DublinHydraulische schaarvorkheftafelTwee problemen met opbeuren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!